Sunde tænder hele livet
Tryghed og kvalitet

Skånsomt og smertefrit​​

Her finder du os

Søborg Hovedgade 48, 1  tv.

2860 Søborg 

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Tandbehandlinger i Søborg

Her på klinikken foretager vi alle former for tandbehandling. De mest almindelige er listet nedenfor. Har du et problem eller et ønske, det være sig funktionelt eller kosmetisk, så fortæl os om det, og vi finder den løsning der er mest optimal for lige netop dig.

Bestil en tid knap

Plastfyldninger

Har man hul i en tand, eller en gammel fyldning der er udtjent, vil det naturlige valg i langt de fleste tilfælde være en plastfyldning. Fremstillet på den rigtige måde kan en plastfyldning styrke tanden i forhold til de ’gamle’ sølvfyldninger. Plastfyldninger fremstilles i tandens naturlige farve, og vil oftest blive usynlige

​​

Kroner

Er tanden skadet for meget til at en fyldning er sufficient, kan man sætte en krone på tanden. Den sidder omkring tanden og genskaber den naturlige kosmetik og funktion.

Rodbehandlede tænder vil oftest have brug for en krone

Broer

Mister du en tand, vil det ofte være en god behandling at erstatte den med en bro. En bro bæres af dine egne tænder, og vil syne, føles og fungere som sådan.

Implantater

Manglende tænder kan også erstattes af et implantat. Et implantat er en kunstig tandrod der sættes fast i kæbebenet. Herpå sættes så en krone eller bro. Ved implantatbehandling påvirker man ikke dine øvrige tænder

​Implantater kan også anvendes til at holde proteser fast.

Det er naturligvis individuelt om en bro eller et implantat er den bedste løsning for dig.

​​Proteser​

Proteser fremstilles i mange udformninger. Både som helproteser, når alle tænder mangler, og som delproteser når det kun er færre tænder der mangler. En protese vil i mange tilfælde være en god og prisvenlig løsning.

Parodontitis

Også kendt som 'De løse tænders sygdom'.

Parodontitis er en sygdom der angriber tændernes støttevæv og den omgivende kæbeknogle. Der er mange faktorer der spiller ind ved sygdommen. det være sig gener, bakterieflora, mundhygiejne, rygning osv. Parodontitis rammer op til 40% af befolkningen i Danmark. Det er vigtigt at undersøge regelmæssigt for parodontitis og sætte tidligt ind med sufficient behandling hvis nødvendigt.

Rodbehandling

Hvis en tandnerve er betændt eller død, vil det være nødvendigt at rodbehandle tanden. Man fjerner det syge væv og giver tanden en tæt rodfyldning. Herefter vil man kunne restaurere tanden og genskabe funktion og kosmetik.

Bidfunktion

Har du problemer med hovedpine, nakkespændinger, større tandslid eller andre symptomer der kan have rod i bidfunktionelle forhold, tilbyder vi diagnostik og behandling.

Blegning

Er dine tænder blevet mørke eller misfarvede kan blegning være den rigtige løsning.

​Vi anbefaler blegning ved hjælp af individuelt fremstillede skinner. Dette er den mest skånsomme metode og den der er nemmest at styre, så du får lige netop det resultat du ønsker.

En enkelt tand kan også være misfarvet som følge af rodbehandling. Her kan man foretage en intern blegning og fjerne de farvestoffer der kommer inde fra tanden.

Kosme​tisk Tandpleje

Vi tilbyder alle former for kosmetisk tandpleje i form af plastbehandling, blegning og porcelænsfacader/-kroner.​

ÅBNINGSTIDER

Mandag:​

8.00 - 14.30

Tirsdag:

8.00 - 18.00

Onsdag:

8.00 - 13.00

Lige uger

Lukket

Ulige uger

Torsdag:

8.00 - 16.00

Fredag:

8.00 - 13.30

BOOK TID ONLINE

Klik på knappen herunder og book din tandlæge tid online.

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Tandlæge Signe Buus er vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 49 anmeldelser fra​ Google

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Anne-Lise Jørgensen

Altid god oplevelse at komme hos Signe,hun er dygtig sød og omhyggelig.Kan varmt anbefales.

​✩ ✩ ✩ ✩

Helle Scheel Grunert

Signe er en kompetent tandlæge, som bare kan sit håndværk. Med stor empati og godt humør gøres besøget til en tryg og god oplevelse hver gang. Jeg føler mig i rigtig gode hænder og glæder mig til næste besøg. - ingen tandlægeskræk mere.​​

​✩ ✩ ✩ ✩

Christina Clemen

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlæge hos Signe, hun er bare SÅ dygtig. Jeg føler mig virkelig i yderst kompetente hænder og så er der tilmed en top hyggelig atmosfæren på klinikken. Signe får mine varmeste anbefalinger.

Tandlæge Signe Buus

​Søborg Hovedgade 48, 1tv

2860 Søborg​

CVR: 35255338

Kontakt

​mail: signe@soborgtand.dk

Telefon: 39 56 31 84