Sunde tænder hele livet
Tryghed og kvalitet

Skånsomt og smertefrit​​

Her finder du os

Søborg Hovedgade 48, 1  tv.

2860 Søborg 

Tandlæge Signe Buus
Søborg Hovedgade 48, 1. tv
2860 Søborg
Tlf.: 39 56 31 84
CVR: 35255338
signe@soborgtand.dk

​Plastfyldninger

Har du et hul i en tand eller en gammel fyldning, der er udtjent, vil et naturligt valg være en plastfyldning.

Gennem de seneste år er plastmaterialet blevet udviklet i en sådan grad, at der i dag knytter sig en lang række muligheder til behandlinger med plastfyldninger. Plasten er blandt andet et meget mere fleksibelt materiale at arbejde med og kan formes stort set, som det ønskes.

Plastfyldninger fremstilles i tandens naturlige farve og form og vil oftest være ”usynlige”. Derfor er plast også et særligt velegnet materiale, når det kommer til kosmetisk tandpleje.​

​​Styrk tanden med plastfyldninger

Ofte opdager vi små revner under de gamle sølvfyldninger – revner/infraktioner der er så små, at de end ikke afsløres på røntgenbilleder. Du mærker dem måske som smerter, når du bider i noget hårdt eller sejt.

Vi har ekspertisen til at genopbygge tænderne ved hjælp af plastfyldninger, som får en støttende og styrkende funktion og i flere tilfælde endda kan være med til at forhindre senere rod- og kronebehandlinger.

Vi tager kyndig hånd om dine tænder

Mangeårig erfaring kombineret med løbende udvikling og kursusaktivitet inden for faget, gør os i stand til at foretage alle former for plastbehandlinger.

Inden en eventuel behandling går i gang, tager vi altid en grundig snak med dig om behandlingen, så du føler dig tryg og er fuldt informeret om, hvad vi kommer til at foretage os.

Vi kan træffes på tlf. 39 56 31 84, hvor vi naturligvis står klar med mere information om, hvad vi tilbyder i forbindelse med plastfyldninger, eller benyt dig af vores onlinebooking.

Før​

Efter​

Før 1​

Før 2​

Efter​

ÅBNINGSTIDER

Mandag:​

8.00 - 14.30

Tirsdag:

8.00 - 16.00

Onsdag:

8.00 - 13.00

Lige uger

Lukket

Ulige uger

Torsdag:

8.00 - 18.00

Fredag:

8.00 - 14.00

BOOK TID ONLINE

Klik på knappen herunder og book din tandlæge tid online.

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Tandlæge Signe Buus er vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på​ Facebook