Sunde tænder hele livet
Tryghed og kvalitet

Skånsomt og smertefrit​​

Her finder du os

Søborg Hovedgade 48, 1  tv.

2860 Søborg 

Tandlæge Signe Buus
Søborg Hovedgade 48, 1. tv
2860 Søborg
Tlf.: 39 56 31 84
CVR: 35255338
signe@soborgtand.dk

​Paradentosebehandling for at få sunde tænder

En paradentosebehandling er også kendt som løsningen på ’De løse tænders sygdom’.

​Paradentose kan opstå, hvis en tandkødsbetændelse ikke behandles. Sygdommen angriber tændernes støttevæv og den omgivende kæbeknogle og kan på længere sigt, hvis der ikke foretages en paradentosebehandling, føre til tab af tænderne.

Mange faktorer spiller ind, og sygdommen kan være arvelig eller opstå på grund af rygning eller mundens bakterieflora. Vi står klar til at hjælpe dig i vores klinik, uanset om du kommer fra Søborg, Hellerup eller Gentofte. 

​​Stopper sygdomsudviklingen

Paradentose rammer op mod 40 procent af befolkningen i Danmark, hvorfor det er vigtigt med en regelmæssig undersøgelse, så der kan sættes tidligt ind med sufficient paradentosebehandling, hvis det er nødvendigt.

Får du diagnosticeret paradentose, kan vi med den rette behandling sørge for, at sygdommen ikke udvikler sig yderligere.

Hvordan foregår en paradentosebehandling?

Paradentosebehandling foregår blandt andet ved, at vi om nødvendigt foretager en grundig tand- og tandrodsrensning for at sikre, at tandkødet lægger sig pænt op ad tænderne igen. En omhyggelig, grundig og daglig rengøring af tænderne er et vigtigt led i paradentosebehandlingen, hvorfor vi sørger for at give en grundig instruktion i, hvordan du selv rengør dine tænder optimalt.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 39 56 31 84, hvis du ønsker mere information om paradentosebehandling. Bestil eventuelt din tid via vores online booking.

Paradentose​

ÅBNINGSTIDER

Mandag:​

8.00 - 14.30

Tirsdag:

8.00 - 16.00

Onsdag:

8.00 - 13.00

Lige uger

Lukket

Ulige uger

Torsdag:

8.00 - 18.00

Fredag:

8.00 - 14.00

BOOK TID ONLINE

Klik på knappen herunder og book din tandlæge tid online.

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Tandlæge Signe Buus er vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på​ Facebook