Sunde tænder hele livet
Tryghed og kvalitet

Skånsomt og smertefrit​​

Her finder du os

Søborg Hovedgade 48, 1  tv.

2860 Søborg 

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Undgå at miste dine tænder med en parodontitisbehandling​

​En parodontitisbehandling er også kendt som løsningen på ’De løse tænders sygdom’.

Parodontitis kan opstå, hvis en tandkødsbetændelse ikke behandles. Sygdommen angriber tændernes støttevæv og den omgivende kæbeknogle og kan på længere sigt, hvis der ikke foretages en parodontitisbehandling, føre til tab af tænderne.

Mange faktorer spiller ind, og sygdommen kan være arvelig eller opstå på grund af rygning eller mundens bakterieflora. Vi står klar til at hjælpe dig i vores klinik.

En parodontitisbehandling stopper sygdomsudviklingen

Parodontitis rammer op mod 40 % af befolkningen i Danmark, hvorfor det er vigtigt med en regelmæssig undersøgelse, så der kan sættes tidligt ind med sufficient behandling af parodontitis, hvis det er nødvendigt.

​Får du diagnosticeret parodontitis, kan vi med den rette behandling sørge for, at sygdommen ikke udvikler sig yderligere.

Hvordan foregår en parodontitisbehandling?

Parodontitisbehandling foregår blandt andet ved, at vi om nødvendigt foretager en grundig tand- og tandrodsrensning for at sikre, at tandkødet lægger sig pænt op ad tænderne igen. 

En omhyggelig, grundig og daglig rengøring af tænderne er et vigtigt led i behandlingen, hvorfor vi sørger for at give en grundig instruktion i, hvordan du selv rengør dine tænder optimalt.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid til paradentosebehandling, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 56 31 84 eller e-mail signe@soborgtand.dk. Du kan også benytte vores online booking.

​​

Paradentose​

ÅBNINGSTIDER

Mandag:​

8.00 - 14.30

Tirsdag:

8.00 - 18.00

Onsdag:

8.00 - 13.00

Lige uger

Lukket

Ulige uger

Torsdag:

8.00 - 16.00

Fredag:

8.00 - 13.30

BOOK TID ONLINE

Klik på knappen herunder og book din tandlæge tid online.

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Tandlæge Signe Buus er vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 49 anmeldelser fra​ Google

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Anne-Lise Jørgensen

Altid god oplevelse at komme hos Signe,hun er dygtig sød og omhyggelig.Kan varmt anbefales.

​✩ ✩ ✩ ✩

Helle Scheel Grunert

Signe er en kompetent tandlæge, som bare kan sit håndværk. Med stor empati og godt humør gøres besøget til en tryg og god oplevelse hver gang. Jeg føler mig i rigtig gode hænder og glæder mig til næste besøg. - ingen tandlægeskræk mere.​​

​✩ ✩ ✩ ✩

Christina Clemen

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlæge hos Signe, hun er bare SÅ dygtig. Jeg føler mig virkelig i yderst kompetente hænder og så er der tilmed en top hyggelig atmosfæren på klinikken. Signe får mine varmeste anbefalinger.

Tandlæge Signe Buus

​Søborg Hovedgade 48, 1tv

2860 Søborg​

CVR: 35255338

Kontakt

​mail: signe@soborgtand.dk

Telefon: 39 56 31 84