Sunde tænder hele livet
Tryghed og kvalitet

Skånsomt og smertefrit​​

Her finder du os

Søborg Hovedgade 48, 1  tv.

2860 Søborg 

Rodbehandling ved betændt eller død nerve​

​En rodbehandling kan være nødvendig, hvis en tandnerve er betændt eller død. Det sker hyppigst, hvis et hul i tanden er gået gennem tandbenet til nerven. På den måde kan bakterier trænge ind og genere nerven. Det kan også være nødvendigt at foretage en rodbehandling, hvis tanden har været udsat for et slag, et kraftigt stød, eller hvis en tand er knækket.

Hvis der ikke bliver foretaget en rodbehandling, vil der opstå en kronisk betændelse i tandnerven, der vil brede sig og udvikle sig til en rodspidsbetændelse. Vi står klar til at hjælpe dig i vores klinik.

Hvordan foregår en rodbehandling?

Under en rodbehandling sørger vi for at fjerne det syge væv, hvorefter vi giver tanden en tæt rodfyldning. Herefter restaurerer vi tanden og genskaber funktion og kosmetik, så du fremadrettet er sikret en velfungerende og sund tand.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for smertefri rodbehandling, og vi lægger vægt på, at behandlingen sker i dit tempo, så du føler dig fuldstændig tryg.

Med en altid opdateret viden inden for vores felt behandler vi ud fra nye principper og benytter det nyeste udstyr.

Har jeg brug for en behandling?

En betændt eller død tandnerve kan ofte føles som en murren eller ømhed, når du tygger eller udsætter tanden for varme og/eller kulde. Herudover kan det udmønte sig som en smerte i de nærliggende tænder, i øret, i kæbehulen eller som decideret hovedpine.

Det kan dog være svært for en person, der ikke er fagkyndig at vide, hvorvidt der er behov for en rodbehandling eller ej. Er du i tvivl, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Hvad koster en rodbehandling?

Vores priser på rodbehandlinger varierer alt afhængigt af, om der er tale om en fortand eller en kindtand.

Ved en fortand tilbyder vi en pris på 1.996 kr., mens prisen ved en kindtand ligger på 3.938 kr.

Læs mere her.

Ring på telefon 39 56 31 84 eller skriv til vores e-mail signe@soborgtand.dk, hvis du har brug for en rodbehandling eller benyt vores online booking for at bestille en tid.

​​

ÅBNINGSTIDER

Mandag:​

8.00 - 14.30

Tirsdag:

8.00 - 18.00

Onsdag:

8.00 - 13.00

Lige uger

Lukket

Ulige uger

Torsdag:

8.00 - 16.00

Fredag:

8.00 - 13.30

BOOK TID ONLINE

Klik på knappen herunder og book din tandlæge tid online.

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Tandlæge Signe Buus er vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 49 anmeldelser fra​ Google

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Anne-Lise Jørgensen

Altid god oplevelse at komme hos Signe,hun er dygtig sød og omhyggelig.Kan varmt anbefales.

​✩ ✩ ✩ ✩

Helle Scheel Grunert

Signe er en kompetent tandlæge, som bare kan sit håndværk. Med stor empati og godt humør gøres besøget til en tryg og god oplevelse hver gang. Jeg føler mig i rigtig gode hænder og glæder mig til næste besøg. - ingen tandlægeskræk mere.​​

​✩ ✩ ✩ ✩

Christina Clemen

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlæge hos Signe, hun er bare SÅ dygtig. Jeg føler mig virkelig i yderst kompetente hænder og så er der tilmed en top hyggelig atmosfæren på klinikken. Signe får mine varmeste anbefalinger.

Tandlæge Signe Buus

​Søborg Hovedgade 48, 1tv

2860 Søborg​

CVR: 35255338

Kontakt

​mail: signe@soborgtand.dk

Telefon: 39 56 31 84