Sunde tænder hele livet
Tryghed og kvalitet

Skånsomt og smertefrit​​

Her finder du os

Søborg Hovedgade 48, 1  tv.

2860 Søborg 

Tandlæge Signe Buus
Søborg Hovedgade 48, 1. tv
2860 Søborg
Tlf.: 39 56 31 84
CVR: 35255338
signe@soborgtand.dk

​Rodbehandling sikrer en sund mund

​En rodbehandling kan være nødvendig, hvis en tandnerve er betændt eller død. Det sker hyppigst, hvis et hul i tanden er gået gennem tandbenet til nerven. På den måde kan bakterier trænge ind og genere nerven. Det kan også være nødvendigt at foretage en rodbehandling, hvis tanden har været udsat for et slag, et kraftigt stød, eller hvis en tand er knækket.

Hvis der ikke bliver foretaget en rodbehandling, vil der opstå en kronisk betændelse i tandnerven, der vil brede sig og udvikle sig til en rodspidsbetændelse. Vi står klar til at hjælpe dig i vores klinik, uanset om du kommer fra Søborg, Hellerup eller Gentofte.

Hvordan foregår det?

Under en rodbehandling sørger vi for at fjerne det syge væv, hvorefter vi giver tanden en tæt rodfyldning. Herefter restaurerer vi tanden og genskaber funktion og kosmetik, så du fremadrettet er sikret en velfungerende og sund tand.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for rodbehandling, og vi lægger vægt på, at behandlingen sker smertefrit og i dit tempo, så du føler dig fuldstændig tryg.

Med en altid opdateret viden inden for vores felt behandler vi ud fra nye principper og benytter det nyeste udstyr.

Har jeg brug for en rodbehandling?

En betændt eller død tandnerve kan ofte føles som en murren eller ømhed, når du tygger eller udsætter tanden for varme og/eller kulde. Herudover kan det udmønte sig som en smerte i nabotænderne, i øret, i kæbehulen eller som decideret hovedpine.

Det kan dog være svært for en person, der ikke er fagkyndig at vide, hvorvidt der er behov for en rodbehandling eller ej. Er du i tvivl, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 39 56 31 84, hvis du har brug for en rodbehandling eller benyt vores online booking.​

ÅBNINGSTIDER

Mandag:​

8.00 - 14.30

Tirsdag:

8.00 - 16.00

Onsdag:

8.00 - 13.00

Lige uger

Lukket

Ulige uger

Torsdag:

8.00 - 18.00

Fredag:

8.00 - 14.00

BOOK TID ONLINE

Klik på knappen herunder og book din tandlæge tid online.

​✩ ✩ ✩ ✩

​​Tandlæge Signe Buus er vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 10 anmeldelser på​ Facebook